Eventrix

Ladies Tour of Norway arrangerer Sykkelaktivitetsdag i Halden 16. august

Sammen med flere ulike samarbeidspartnere skulle opprinnelig Ladies Tour of Norway arrangere en variert og spennende sykkelaktivitetsdag for barn og voksne i Halden. Men i og med den nåværende Covid-19 situasjonen i Halden så er det oppsatte barnerittet i samarbeid med Tour of Norway for kids og sommersykkelskolen i regi av Green Cycling Norway på Halden Torg avlyst og erstattet av en nettbasert aktivitetsløsning i stedet.

 

Nettbasert sykkelaktivitetsløsning med flotte premier
Gjennom applikasjonen www.aktivkids.no vil alle barn kunne registrere seg å gjøre en eller flere sykkeløvelser på hjemmebane sammen med sine foresatte. Løsningen er allerede tilgjengelig på nett så her er det bare å sette i gang med praktiske øvelser hjemme. Etter gjennomførte øvelser vil man på søndag ettermiddag kunne reise ned på Torget i Halden mellom kl. 13:00 og 16:00 og motta sine velfortjente premier. Er man ekstra heldig vil man også kunne vinne originale og signerte ”profftrøyer” fra fjorårets Ladies Tour of Norway. Flere grønne poengtrøyer signert av fjorårets vinner, Emilie Moberg, er blant premiene som blir trukket ut blant de som har deltatt på den nettbaserte versjonen. Barna vil også møte våre lokale landslagsutøvere når de mottar sine premier.
Deltagelse og premiering er helt gratis. For å unngå kø blir det etablert flere stasjoner på Torget slik at barna kan komme ned og motta sine premier på en trygg måte.

 

Sykkelaktivitetsløype for hele familien
Halden Turist har skreddersydd og GPS-tracket en rekke fine sykkelturer rundt om i Halden og omegn hvor du garantert får en flott sykkelopplevelse. Disse turene finner du nærmere beskrevet her, og du kan velge mellom korte og lange turer med varierende vanskelighetsgrad.

Denne søndagen oppfordres alle til å komme seg ut og sykle en av disse to rutene her:
Sentrum – Rød Herregård og Halden Sentrum.
Oppmøte og registrering skjer på Torget fra kl. 13:00, og man må være tilbake igjen på Torget innen kl. 16:00 for å få registrert fullført tur.
Det vil bli innlagte poster underveis på turene hvor man kan svare på spørsmål, og vi trekker vi ut vinnere av fine premier blant de som har levert inn svar.
Det vanker også deltagerpremier til alle som er med.

Du har også mulighet for å sykle disse turene sammen med en av landslagssyklistene våre, som skal være med oss som guider denne dagen.
Start for tur med disse sykkelguidene skjer på Torget kl 13:00 og 14:00.
Vil du sykle på egen hånd så gjør du det mellom kl. 13:00 og 16:00.

Vi har 10 stk. el.sykler til utlån for disse turene denne dagen, men ta helst med egen sykkel hvis mulig.

 

Inspirasjonstreff på Thon Hotell
Ladies Tour of Norway inviterer sine samarbeidspartnere til et “inspirasjonstreff” på Thon Hotell på ettermiddagen hvor det blir informert om status og veien videre for LToN i tillegg til div. foredrag.