Eventrix

Fantastiske TV-tall for Tour of Scandinavia

Vår utvidelse til et Skandinavisk konsept som inkluderer både Danmark og Sverige i tillegg til Norge har gitt oss bedre forankring internasjonalt. Det viser Tv tallene etter årets arrangement, sier daglig leder Roy Moberg.

Ferske rating tall fra Discovery+ viser at 4,6 millioner har fulgt våre TV-sendinger på Eurosport1.
Legger vi til alle andre plattformer som har sendt rittet enten via TV eller nett, inkl delay/repeat så er det totale antallet seere ifølge våre distribusjonspartnere estimert til å være over 16 millioner seere.

Dette er fantastiske tall, det er bare Tour de France Femmes av etapperittene for kvinner som er større i verden målt på antall seere, sier Moberg

Foto: NEP / Eventfotografene

Vi har merket et betydelig oppsving med hensyn til global interesse når vi i år lanserte «six stages in three countries». Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på god kvalitet på TV-sendingene våre, tydelig at folk som har sett TdF Femmes nå også følger vårt ritt og lar seg begeistre.

Gjennom vårt samarbeid med NEP Norway har vi alltid hatt veldig god kvalitet på våre TV produksjoner. Vårt nye produksjonskonsept utviklet sammen med NEP inkluderer både bruk av 4G og styring av produksjonen fra NEP sitt hovedkontor i Oslo i stedet for produksjonsbusser ved målgang. Denne produksjonsformen er effektiv med hensyn til både miljøbelastning og økonomi og er en framtidsrettet løsning med god kvalitet som kommer til å sette standarden for sykkelproduksjon fremover, avslutter Moberg.

Nedenfor følger en liten smakebit fra årets TV-produksjon: