Image Alt

Tjenester

VÅRE TJENESTER

SWE-SKI

Sveriges ledende hjemmeside for langrenn og skiskyting. Siden som ”alle” langrenns- og skiskytterinteresserte i Sverige og i flere andre land leser. Daglig oppdatert med nyheter fra nær og fjern. Trykk på bildet for å lese mer.

FOTOBYRÅ / KEK-STOCK 

 

Et av de største bildearkivene som finnes når det kommer til skiskyting og langrenn. Vi jobber også med å utvidet arkivet innen de andre idrettene vi jobber tett med, henholdsvis orientering og sykkel. Her kan man velge mellom å abonnere eller kjøpe enkeltbilder. Trykk på bildet for å lese mer.

PRESSESENTER

Vi tilbyr også et totalkonsept for presse og media som inneholder blant annet: oppbygging av pressesenter, gjennomføring av pressekonferanser, kvalitetsikring av utstyr, akkrediteringer, pressemeldinger før, etter og under arrangement, hjelp til innhold på sosiale medier og profesjonelle fotografer. Trykk på bildet for å lese mer. 

Presse1

TV-PRODUKSJON

Eventrix tilbyr også TV-produksjon – både for profesjonelle TV-kanaler og for storskjermer på arena. Vi har stor erfaring fra alle typer arrangementer, og vi jobber med partnere som har produsert TV i mange land og på alle nivåer. Vi tilbyr løsninger innen streaming, fotografer, produsenter og grafikk, men vår absolutte spesialitet er mindre storskjermproduksjoner på arena. Trykk på bildet for å lese mer. 

TdS O-dorf 001