Eventrix

Eventrix til Para-VM på Lillehammer

Historiens første verdensmesterskap i snøsport for parautøvere arrangeres på Lillehammer og Hafjell i tidsrommet 12. til 23. januar. Mesterskapet skulle egentlig blitt arrangert i 2021, men ble utsatt til 2022 pga. en viss pandemi. I disse januardagene skal da for første gang verdens beste innen alpint, langrenn, skiskyting og snowboard samles til et felles verdensmesterskap, og det i Norge!.

Og hvem har ansvaret for arenaproduksjonen for hele snøsport-VM, dvs. på hele tre arenaer?
Jo, det har Eventrix selvfølgelig! Med verdens beste speaker Kjell-Erik Kristiansen i spissen vil han sammen med sine dyktige kollegaer sørge for topp stemning og produksjon fra alle arenaene gjennom hele mesterskapet.

Dessverre kjøres mesterskapet uten publikum og med strenge Covid-19 restriksjoner, men uansett blir dette et spennende VM som du kan følge direkte på NRK alle dager.

For ytterligere informasjon om mesterskapet, se:
https://www.lillehammer2021.com/
https://www.paralympic.org/