Eventrix

LADIES TOUR OF NORWAY LANSERER BARNERITT “TOUR OF ØSTFOLD” I AUGUST

Årets versjon av World Tour rittet Ladies Tour of Norway er som kjent utsatt til 2021 på grunn av Covid-19. Sammen med Tour of Norway for Kids arrangeres imidlertid en egen barnerittserie «Tour of Østfold» for alle barn i alderen 0-12 år den 13. – 16. august i år.

Selv om proffrittet er utsatt til neste år er det viktig å gi noe tilbake til våre vertskaps-kommuner og, innenfor de Covid-19 restriksjonene vi til enhver tid har, vil vi gjennomføre noen av våre planlagte breddeaktiviteter også i 2020. Vi er så heldige å ha et veldig godt samarbeid med Tour of Norway for Kids og vil sammen med de arrangere barneritt i alle våre opprinnelige vertskapskommuner i Norge, sier rittdirektør Roy Moberg.

Barnerittene vil bli arrangert i Ladies Tour-uken, dvs. fra 13. – 16. august 2020, i henhold til følgende kjøreplan:

Torsdag 13. august : Moss
Fredag 14. august : Sarpsborg
Lørdag 15. august : Askim
Søndag 16. august : Halden

Deltagelse i alle barnerittene er gratis, og det vanker premier, med mer ved målgang. I tillegg vil vi i Ladies Tour være godt profilert og kanskje også by på noen overraskelser i noen av byene.

Vi legger stor vekt på at gjennomføringen skal skje i hht. til de enhver tid gjeldende reglene for smittevern knyttet til Covid-19, noe som blant annet vil medføre begrensninger i forhold til antall deltakere, mm, sier dugandsansvarlig og barnerittkoordinator for rittene i Østfold, Tone Johansson. – Vi forventer at det blir åpnet for noe større deltakelse innen midten av august. Smittevernrestriksjonene vil løpende bli oppdatert i forhold til de lover og retningslinjer som blir gitt av myndighetene, så her skal alle barn og foresatte føle seg trygge, sier Johansson.

For nærmere informasjon om påmelding, start-og målområder, starttider og de til enhver tid gjeldende retningslinjene for gjennomføring av de ulike barnerittene så henviser vi til Tour of Norway for Kids sin egen hjemmeside : www.tourkids.no.

– Vi ser frem til å skape sykkelglede for alle barn og familier rundt omkring i Østfold i august, så får vi vente til 2021 med å slippe til proffene, avslutter Moberg.

For nærmere informasjon:

Tone Johansson – Barnerittkoordinator, + 47 901 36 613 – lton.tone@gmail.com