Image Alt

Prosjektledelse Events

PROSJEKTLEDELSE EVENTS

Vi er eksperter på prosjektledelse av både små og store events, spesielt innenfor idretten, men også på andre områder og da særlig i næringslivet.

Norges eneste World Tour-ritt på sykkel, Ladies Tour of Norway, har siden startet blitt ledet av våre folk. Roy Moberg var initiativtakeren og er fortsatt rittets direktør. Kjell-Erik Kristiansen har nå i flere år vært prosjektleder, og han har i dag et spesielt ansvar for media og TV. Anders Eia Linnestad har kommet inn som ritt leder og Bjørn Erik Tuv som sikkerhetsansvarlig. Dette er personen med lang og bred erfaring innen bransjen.

Anders og Bjørn Erik har i flere år hatt prosjektledelse av Tour of Norway for herrer. De har også flere av de øvrige sykkelrittene på høyt nivå i Norge, og Anders var i sin tid sjef for satsningen «Team Manpower» i langrenn for løperne rett under landslaget. Av disse er nå flere av våre mest profilerte stjerner.

Bjørn Erik var sportssjef allerede under sykkel-VM i Oslo og på Hamar i 1993, og han har bekledd de fleste roller i norsk idrett, blant annet som generalsekretær i skøyteforbundet.

Kjell-Erik har vært prosjektleder for gjenskapelsen av den populære «Kulåssprinten» på ski i Sarpsborg samt «Dansbandssprinten» i Malung i Sverige. Han har også vært ansvarlig for arenaproduksjonen og seremoniene på flere VM både i nordiske grener og i skiskyting. Ved en av premieutdelingene under ski-VM i Oslo anslo politiet det til at det var 150.000 tilskuere i området rundt Universitetsplassen i sentrum, så dette er definitivt en mann med erfaring fra de aller største arrangementene.

Ta gjerne kontakt med oss om du vil at vi skal prosjektere et arrangement for deg. Vi vet hvor vi skal begynne, og hvordan vi skal komme frem til målet. Med vår kombinerte erfaring vil vi lykkes sammen.