Teambuilding og konferanser

VÅR TEAMBUILDINGSDAG MED NORTHUG OG TEAMKRAFT

De fleste har hørt om Thomas Eriksons bok «Omgitt av idioter» og om adferds fargene. Eventrix har nå inngått et samarbeid med vår partner TeamKraft på Mysen og med John Northug om en herlig teambuilding dag der adferds fargene står i fokus.

– Jeg ble oppfattet som vanskelig å samarbeide med. Etter at jeg lærte meg å bruke adferds fargene har jeg lært meg å forstå hvordan folk ser på meg og hvordan jeg selv fungerer. Dessuten forstår jeg andre mye bedre, og dette er et verktøy som absolutt alle burde ha, sier Kjell-Erik Kristiansen, også kalt «verdens beste speaker».

Følg denne linken for å lese mer. 

Programmet

Vi tilbyr en heldag der John Northug forteller hvordan man har utviklet merkevaren Northug samtidig som man bygget sitt eget team rundt sønnen Petter som valgte å stå utenfor landslagets rigide system. De valgte sine favoritter for å være best på alle punkter, ofte i ren «krig» mot forbund og landslag.

Kjell-Erik Kristiansen snakker om ekstrem teambuilding. Om hvordan det er å komme til Pyeongchang i Korea for å være hoved speaker på skiskyting etter 20 timers reise der bagasjen er borte, dama har slått opp og feberen er 40 grader. I tillegg til at han skal jobbe med et team der han ikke kjenner noen, og der en 20-åring fra Korea som ikke snakker engelsk eller har sett skiskyting tidligere tror han skal lede konkurransene. Og de starter dagen etter.

Du får også en innføring i adferds fargene. TeamKraft har jobbet med dette i mer enn 20 år, og de har hatt mange hundre gjennom sine kurs. Du får ta den såkalte indikatoren som viser hvilke topp farger du har. Dessuten får du gjennom praktiske øvelser med de andre oppleve hvordan dette fungerer i praksis. Dette gir forhåpentligvis en aha-opplevelse om hvem du selv er og hvordan du skal samarbeide med de rundt deg.

Kort sagt en uforglemmelig dag for de som skal sette sammen et team eller som skal få et dårlig fungerende team til å jobbe sammen igjen.

Kurset er i utgangspunktet satt opp hos TeamKraft på Mysen, men det kan avholdes hvor som helst. Det kan også forkortes til f.eks. en halvdag eller til flere dager der et firma også får bedre tid til egne aktiviteter og møter. Vi har alle muligheter til å tilby mat, enten bare lunsj eller frokost, lunsj og middag ved flere dagers kurs.

Ta kontakt med Ingar Diskerud hos TeamKraft for mer informasjon. Telefon 934 53 484 eller e-post: ingar@teamkraft.no.