Image Alt

Arenaproducere

ARENAPRODUKSJON

Vi er verdensledende innenfor området Arenaproduksjon av idrettsarrangementer (men vi gjør også andre produksjoner som næringslivskonferanser, store års samlinger for bedrifter).

Kjell-Erik Kristiansen har mer enn 35 års erfaring på området, og flere av våre andre eiere og faste medarbeidere har jobbet med dette på alt fra OL-nivå til andre arrangementer både i inn- og utland.

Arenaproduksjonen er egentlig alt som skjer på en arena utenom akkurat å arrangere den sportslige delen. For å lokke publikum til å betale for et arrangement som de ofte kan se gratis i go’-stolen hjemme i stua er vårt motto at «opplevelsen av å være på plass må være større enn å sitte hjemme».

Til å oppnå dette har vi flere virkemidler som vi tilsammen kaller for arenaproduksjon.

Det er blant annet storskjermer på arenaen, speakere i høy kvalitet, interaksjon med publikum (konkurranser, «kiss-cam» og liknende), underholdning, seremonier, artister, egen TV-produksjon for våre egne aktiviteter på stadion, lydanlegg, intervjuer, reportasjer, osv.

Vi kan sette sammen et team for alle typer av arrangementer.

Med erfaring fra flere OL, over 40 VM, nær 1.000 World Cup-arrangementer og et utall av nasjonale mesterskap og konkurranser har vi større erfaring enn noen annen på dette området. Det har også gitt oss en trygghet som gjør at vi ikke mislykkes, noe som er en trygghet også for arrangøren som regel ikke besitter denne spesialkompetansen selv.

ARENAPRODUCERE

For å styre en arenaproduksjon med mange involverte behøver man en arenaproducer. Når du hører på Radiosporten og det er en fotballrunde så snakker man jo ikke i munnen på hverandre fra Trondheim, Stavanger eller Molde. Det sitter en sentral produsent bak og styrer det hele slik at man til enhver tid serverer det som er mest interessant for lytterne.

Slik er det også med en arenaproduksjon. Produsenten på arenaen er spindelen i nettet som ser til at de riktige bildene kommer på storskjermen, at fotografene er der de er, at vi har kjøreskjema for gjennomføringen, at lyden fungerer, at teknikken er den riktige, at vi spiller de riktige innslagene og musikken, osv.

Vi jobber med de beste på området, og vi har med svært gode resultater ledet store arenaproduksjoner som for eksempel flere ski-VM, skiskytter-VM, sykkel-VM, Norgesmesterskap i mange idretter, EM i armbryting, VM i motorsag, Birkebeinerrittet og liknende.

Derfor kan du være helt sikker på at om du overlater arenaproduksjonen av ditt event til oss så er den i de tryggeste hender.