Image Alt

Storskjermer

STORSKJERMER

Eventrix tilbyr forskjellige typer storskjermer tilpasset ditt arrangement. Vi har tilgang til både mobile skjermer og bygge skjermer i ulike størrelser. Ta kontakt for tilbud og pris. Under følger beskrivelse av de to modellene som vi har størst etterspørsel etter. 

STOR MOBIL LEDSKJERM MED SCENE

En helt spesiell skjerm på bil med 28 kvm storskjerm som kan heves og snus i alle retninger. Det unike med dette oppsettet er at bilen også har en scene og to mindre led skjermer som gir deg uante muligheter. Scenen brukes til alt fra taler og underholdning til presentasjoner av sykkellag og skiløpere.

I tillegg til dette finnes det to 6 kvm led skjermer ved siden av hverandre under den store skjermer. Disse kan brukes til eksempelvis reklame, samtidig som man viser et live event på den store skjermen ovenfor, eller om ønskelig, kan man vise grafikk med resultatlister samtidig som livebildene ruller der oppe.

I tillegg velge flere kameraposisjoner samtidig med denne løsningen, noe som ikke finnes noe annet sted i Norge. Denne storskjermen med scene er brukt blant annet under sykkel-VM i Bergen, orienterings-VM i Østfold, Kulåssprinten i Sarpsborg, Tour des Fjords på sykkel, Ladies Tour of Norway på sykkel, Fremskrittspartiets årsmøte, sykkel-NM og andre store arrangementer.

Skjermen leveres også med lydanlegg som kan kobles sammen med våre egne lydanlegg. Dette bruker vi blant annet på Ladies Tour of Norway, Norges eneste World Tour-ritt på sykkel der vi har ansvaret for PA-anlegget i målområdene.

Fakta om skjermen:

Stor led skjerm: 6 m x 3,50 m – 8mm SMD
2 stk. led skjermer scene: 3 m x 2m – 3,91mm SMD
2x32A 400 volt eller 1x63A 400 volt strømtilkobling.
Integrert scene med tak.
PA anlegg med trådløse mikrofoner
Bil: 2,5 m bred, 11,5 m lang og 8,9 m høy med oppslått skjerm
Scene: 7,8 m x 2,5 m.

Kameraproduksjon og streaming leveres også på forespørsel (se egen artikkel om dette).

Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

LITEN MOBIL LEDSKJERM 

Vår minste ledskjerm på bil som er ca. 8 kvm. Den er veldig enkel å plassere og å få i posisjon. Passer til mindre arrangementer eller som støtteskjerm til den store skjermen. Kan for eksempel brukes til reklame eller grafikk hvis man har en større skjerm til livebilder. Også en god løsning hvis man vil ha storskjerm i spesielle områder, for eksempel VIP-plasser eller spesielle publikumsområder der man ikke ser den andre storskjermen.

Har eget kontrollrom og kan også brukes til egen kameraproduksjon. Leveres også med et mindre PA-anlegg som gir lyd for samlinger med opptil 500 personer. Egner seg best for tale.

Fakta om liten mobil led skjerm:

Liten led skjerm: 3,9 x 1,8 m – 8mm SMD
32 A 400 volt strøm
Kontrollrom for 4 personer.
Mulighet for HD kamera teknikk.
Bil: 2,5 m bred, 7m lang og 4,5 m høy med oppslått skjerm
Innebygget PA-anlegg for tale, dekker ca. 500 personer.

Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.