TV-produksjon

TV-PRODUKSJON 

Eventrix tilbyr også TV-produksjon – både for profesjonelle TV-kanaler og for storskjermer på arena. Vi har stor erfaring fra alle typer arrangementer, og vi jobber med partnere som har produsert TV i mange land og på alle nivåer.
Våre medarbeidere har hatt ansvaret for TV-produksjoner fra World Cup i langrenn og liknende store arrangementer, men vår absolutte spesialitet er mindre storskjermproduksjoner på arena.

STORSKJERM 

Dette leverer vi svært ofte, og som regel handler det om 2-6 kameraproduksjoner (vanligst er 2-3 kameraer) som dekker arenaproduksjonen når host broadcaster ikke gir oss en egen feed (signal). Da fyller vi ut dagen for publikum med noe ekstra som de ikke får foran TV:n hjemme, og vi kan være interaktive med publikum på en helt annen måte. Dette leverer vi svært ofte, og som regel handler det om 2-6 kameraproduksjoner (vanligst er 2-3 kameraer) som dekker arenaproduksjonen når host broadcaster ikke gir oss en egen feed (signal). Da fyller vi ut dagen for publikum med noe ekstra som de ikke får foran TV:n hjemme, og vi kan være interaktive med publikum på en helt annen måte. Vi kan også gjøre selve host-produksjonen hvis ikke arrangementet går på lineær TV eller hvis det er ønskelig at vi selv er host.

Her finnes mange muligheter og løsninger. Vi skreddersyr den beste løsningen for deg. Ta kontakt så løser vi dette.

FOTOGRAFER, PRODUSENTER OG GRAFIKK

Vi har også flere dyktige TV-fotografer og produsenter som vi bruker regelmessig i våre events. Dette er personell med bred erfaring fra ulike typer TV-produksjoner og som vi vet leverer hver gang.
En utfordring ved live idrett er ofte grafikken på TV. Vi har også her partnere som leverer på øverste hylle. Dette er noe som mange utelater når det skal gjennomføres mindre TV-produksjoner. Vi mener grafikken er noe av det viktigste når man skal vise idrett direkte på TV, så dette er noe vi prioriterer høyt.

STREAMING 

Vi er også eksperter på å streame (strømme) ditt arrangement på internett. Her har vi gjort mange event som har hatt stor glede av dette.

Et eksempel er VM i motorsag på Lillehammer 2018 da mer enn 70.000 personer fulgte vår stream fra Håkons Hall. Men vi har også hatt mange tusen følgere på stream fra for eksempel cuprenn i langrenn, showrenn og orientering. Eller sykkelritt som NM eller gateritt i sentrumsnære områder.

Gjennom våre samarbeidspartnere er vi eksperter på å streame ditt arrangement, og vi har også hjemmesider der du kan få ut livebildene hvis du ikke har dette selv.