Image Alt

Arrangementer

ARRANGEMENT OG TJENESTER

Egne events

Eventrix er arrangør av Tour of Scandinavia (tidligere Ladies Tour of Norway), Skandinavias eneste UCI etapperitt for kvinner. Rittet ble arrangert for første gang i august 2014, og ble en kjempesuksess med 18 UCI-lag på start og 5-6000 tilskuere. I 2017 fikk vi også som eneste etapperitt i Skandinavia WorldTour status, noe rittet fortsatt har. I 2022 ble rittet arrangert for første gang med 6 etapper i 3 land (Danmark, Sverige og Norge).
Trykk på bildet for å lese mer.

52285511003_d444c0d360_c

Kjell-Erik Kristiansen 

Kjell-Erik Kristiansen også kjent som «verdens beste speaker» med over 35 års erfaring i bransjen innen arenatjenester, 8 OL, snart 50 VM og godt over 500 World Cup-events. Snakker 7-8 språk og har vært speaker i 21 forskjellige land. Trykk på bildet for å lese mer. 

BDO-mila Lillestrøm 23. mai 2013

PROSJEKTLEDELSE EVENTS

Vi er eksperter på prosjektledelse av både små og store events, spesielt innenfor idretten, men også på andre områder og da særlig i næringslivet. Vårt tema har variert kompetanse og bred erfaring, noe som gjør at vi kan takle et bredt spekter av oppdrag. Fleksibilitet er vår styrke. Vårt team består av Roy Moberg, Kjell-Erik Kristiansen, Anders Eia Linnestad og Bjørn Erik Tuv. Trykk på bildet for å lese mer.

LTON crew 001

ARENAUTFORMING, PLANLEGGING OG RIGG/NEDRIGG

Vårt team er eksperter på å utforme en arena på best mulig måte. Dette er svært viktig enten det handler om et sykkelritt, langrenn, skiskyting eller andre events med en arena. En bra arena kan løfte arrangementet enormt, og en dårlig arena kan senke det tilsvarende. Teamet vårt har blant annet erfaring fra sykkel-VM, Tour of Norway, Tour of Scandinavia (Ladies Tour of Norway), Tour of Norway for Kids og Tour de France. Trykk på bildet for å lese mer. 

Arena1

STORSKJERMER

Eventrix tilbyr forskjellige typer storskjermer tilpasset ditt arrangement. Vi har tilgang til både mobile skjermer og bygge skjermer i ulike størrelser. De to modellene vi har størst etterspørsel etter er en stor mobil ledskjerm med scene og liten mobil ledskjerm. Trykk på bildet for å lese mer. 

Storskjerm

LYDANLEGG

Eventrix tilbyr lydanlegg til alle typer arrangementer: Fra de helt enkle til de aller største. Vi eier mye av utstyret selv, og under de største lydjobbene i Norge samarbeider vi med eksterne partnere. Vår filosofi er at ingenting er for lite, og ingenting er for stort. Trykk på bildet for å lese mer.

Lydanlegg2

ARENAPRODUCERE

Vi er verdensledende innen arenaproduksjon av idrettarrangementer. Kjell-Erik Kristiansen har mer enn 35 års erfaring på området, og flere av våre andre eiere og faste medarbeidere har jobbet med dette på alt fra OL-nivå til andre arrangementer både i inn- og utland. Trykk på bildet for å lese mer.

Arenaproduksjon2

STARTNUMMER OG NUMMERLAPPER TIL EVENTS

Vi tilbyr et bredt spekter av startnummer, nummerlapper, vester, beachflagg, funksjonærvester. Uavhengig av hva slags event du skal holde kan vi skaffe deg det du trenger for å gjennomføre den på best mulig måte. Vi er konkurransedyktige på pris og kvalitet. Trykk på bildet for å lese mer.

Startnummer

TEAMBUILDINGSDAG MED NORTHUG OG TEAMKRAFT

Vi tilbyr en heldag der John Northug forteller hvordan man har utviklet merkevaren Northug samtidig som man bygget sitt eget team rundt sønnen Petter som valgte å stå utenfor landslagets rigide system, samt Kjell-Erik Kristiansen som forteller om utfordringer under OL i Pyeongchang. Kort sagt en uforglemmelig dag for de som skal sette sammen et team eller som skal få et dårlig fungerende team til å jobbe sammen igjen. Trykk på bildet for å lese mer.

Teambuilding