Eventrix

Eventrix lanserer www.kinetixx.no neste uke med eksklusive kampanjepriser!

Trykk på bilde for å se introduksjons film om Kinetixx.

 

Eventrix har enerettighet på distribusjon og salg av Kinetixx sin kolleksjon av hansker i Norge. Vi gleder oss til å kunne tilby hanskene for salg og et begrenset utvalg av modeller vil eksklusivt være tilgjengelig via vår nettbutikk www.kinetixx.no allerede neste uke. Her vil det komme kampanjepriser på de mest populære modellene som du ikke kan si nei til.

 Hanskene er av meget høy kvalitet og vil gjennom både materialvalg, funksjonalitet og design være en nyvinning i det norske markedet. Mange av verdens beste løpere både innen langrenn og skiskyting har benyttet hanskene gjennom vinteren som har gått. De norske skiskytterne tok alene hele 29 medaljer med KinetiXx hansker under årets VM i Anterselva. Klikk link til vår lille promotionvideo for å bli bedre kjent med noen av våre utøvere.